Medlemsansökan FSO Fria förskolor

Välkommen att söka medlemskap i FSO. För att vi skall kunna registrera din förskola behöver du fylla i detta formulär och skicka in det till oss. Medlemsavgiften för 2019 är 220 kronor, och en avdragsgill serviceavgift om 140,74 kronor plus moms per inskrivet barn i förskolan. Medlems- och serviceavgiften beslutas årligen av medlemmarna vid årsmötet.

Medlemskap gäller per kalenderår. Fakturering av medlems-/serviceavgifter sker i augusti för kommande verksamhetsår. Av miljöskäl skickas faktura inte per post utan via e-post. För pappersfaktura debiterar vi en kostnad av 25 kronor/faktura.

Om förskolan drivs som en ideell eller ekonomisk förening eller stiftelse kommer en fullständigt ifylld ansökan att beviljas omgående. Om förskolan drivs som aktiebolag kommer en enskild prövning att ske och FSO:s vd Mimmi von Troil kommer inom kort att att kontakta angiven kontaktperson.

Via nedanstående länk kommer du till FSO:s medlemsansökan. Fyll i ansökan så noggrant du kan, och notera att alla fält som är markerade med en röd asterisk (*måste fyllas i.

När du har fyllt i ansökan kan du göra på något av följande sätt:

1) Spara den ifyllda ansökan i din dator och maila den till medlem@fso.se.
    eller
2) Skriv ut den ifyllda ansökan och posta den till
     FSO Fria förskolor
     Box 3082
     400 10 Göteborg

Klicka här för att öppna medlemsansökan

Kontakt

201512251451053172LpnMqsb9